Plačilo preko Predračuna - za podjetja:
Kupcu spletne trgovine, ki je podjetje,  po emailu izdamo Predračun za naročeno blago, takoj po izvedbi nakupa, ki ga poravna z nakazilom na poslovni račun podjetja. Blago bo odposlano, ko bo na poslovnem TRR podjetja UPline d.o.o. razvidno, da je bilo plačilo uspešno izvedeno in v skladu z rokom dobave, ki je bilo dogovorjeno s podjetjem. V primeru, da je izdelek na zalogi pri dobavitelju, je na Predračunu tudi jasno zabeležen rok dobave izdelka. Podjetja so  lahko upravičena tudi do določenih popustov, glede na količino, vrsto in znesek nakupa.
Plačilo preko spletne banke ali UPN:
Kupec spletne trgovine, ki je fizična oseba,  naročeno blago potrdi z nakazilom na poslovni račun podjetja. Naročilnica velja kot Predračun dokler kupec ne prejme naročenega izdelka na dom. Naročen izdelek bo poslan v skladu z rokom dobave, ki je bilo dogovorjeno s kupcem. Ob prevzemu izdelka, kupec prejme tudi Račun. V primeru, da je izdelek na zalogi pri dobavitelju, je v spletni trgovini tudi jasno zabeležen rok dobave izdelka. Pri veleprodaji izdelkov, so roki dobav zelo pomembni.
Podatki, potrebni za plačilo preko spletne banke ali UPN: 
UPline d.o.o., Trgovina in storitve  Zalog pri Šempetru 19A, 3311 Šempeter v SD TRR: SI56 0400 1004 9817 055, Nova KBM d.d. Mb BIC CODA: KBMASI2X Referenca: SI00 + št. naročila Namen: št. naročila